Träning med resultat

Med två toppmoderna hälsocenter, hamnen och city, ger vi dig alla möjligheter till rolig och variationsrik träning. Oavsett vilka träningsmål du har lovar vi att visa dig vägen till dem – vårt mål är att du når dina mål. Som medlem hos oss får du din egen personliga tränare som anpassar träningsprogrammet efter dina förutsättningar och mål . Vi kallar det PT INTRO, läs mer om det här.

Varmt välkommen – träna och trivs!

Träning för barn

Träning för barn

Barnsligt kul med dans och rörelse! Vi har grupper för barn och ungdomar 2-14 år.

Gruppträning

Gruppträning

Träna tillsammans är kul! Inspirerande, motiverande och effektiv gruppträning!

Kurser

Kurser

Nå din idealvikt med isodieten och effektiv träning – snabbt, säkert och hälsosamt!

Personlig träning

Personlig träning

Vill du få träningen att bli av? Att träna med PT ger dig snabba resultat och tar dig till målet!

FAR

FAR

Har du fysisk aktivitet på recept är du varmt välkommen att träna hos oss. I våra medlemskap ingår PT-INTRO, din egen personliga tränare som ger dig ett personligt anpassat träningsprogram.

Barnpassning

Barnpassning

I vårt trevliga lekrum finns det plats för lek och mys för de små medan du som förälder tränar. Våra gulliga barnpassare skapar en härlig stund för barnen!

Seniorträning

Seniorträning

Välkommen till vår trevliga seniorgrupp! Måndagar och onsdagar ses vi och tränar tillsammans och umgås. Självklart kan du även träna på egen hand övrig tid. Vill du veta mer? Ring gärna vår reception, 0155-28 52 00.

Viktminskning

Viktminskning

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, säkert och hälsosamt sätt? Oavsett om du väljer vår Kom i form-kurs eller individuell viktminskning med PT får du personlig kost- och träningsrådgivning av välutbildad och erfaren kostrådgivare/personlig tränare.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis