Personlig träning

Det finns många goda skäl till att träna med en personlig tränare. Ett av dem kan vara motivation och inspiration, ett annat att du vill lära dig mer om träning. Ibland kan det också helt enkelt vara en förutsättning för att träningen över huvudtaget ska bli av.

Syftet med vår personliga träning är att ge dig en så effektiv och motiverande träningsupplevelse och rådgivning som möjligt. Vi ser tillsammans till att du får goda resultat och mål, oavsett om det är viktnedgång, muskeluppbyggnad eller att må bra till kropp och själ.

Vi vill hjälpa dig prestera mer, inte bara under träningen, utan även på jobbet och ­fritiden. Ökad livskvalitet som håller, livet ut!

Våra olika PT alternativ

PT 60

Här tränar du ett effektivt 60 minuters pass för hela kroppen under vägledning av din PT. Detta är det vanligaste valet.

1 gång        750 kr
3 ggr       2 165 (722 kr)
10 ggr      6 950 kr (695 kr)
25 ggr    16 750 kr (670 kr)

För icke medlem tillkommer 10% på ovanstående priser.

PT 30

Har du svårt att få tiden att räcka till kan ett högintensivt 30 minuters pass vara något för dig. Perfekt även för dig som vill kombinera individuell träning med ett gruppträningspass eller som vill förbättra din teknik i vissa övningar.

1 gång       450 kr
3 ggr      1 300 kr (433 kr)
10 ggr    4 150 kr (415 kr)
25 ggr    9 950 kr (398 kr)

För icke medlem tillkommer 10% på ovanstående priser.

PT PAR 60

PT Par innebär att en personlig tränare tränar dig och din vän, träningskompis, sambo eller kollega samtidigt och ser till att ni tillsammans når era träningsmål. Det gör ni bland annat genom att nyttja pardynamiken, både ur ett träningsperspektiv samt ur motivationssynpunkt. Det är roligt, peppande och effektivt att träna ihop med någon man känner!

1 gång  1 125 kr
3 ggr    3 200 kr (1 670 kr)
10 ggr  10 275 kr (1 028 kr)
25 ggr  24 500 kr (980 kr)

För icke medlem tillkommer 10% på ovanstående priser.

PT GRUPP

Här tränar du med en personlig tränare, men i en grupp om 4-6 personer,  t ex 1-2 gånger/vecka under 4-8 veckor. Er PT utformar träningen efter hur många ni är, vilka resultat ni vill uppnå och självklart efter dina och övriga i gruppens förutsättningar och mål. Er PT coachar och motiverar er alla så att ni får ut så mycket som möjligt av träningen. Du får den personliga uppmärksamheten och professionella vägledningen som en personlig tränare erbjuder, men tillsammans med vänner eller varför inte arbetskollegor!

För pris, kontakta gärna vår reception, tel 0155-28 52 00.

PT TVÅ GENERATIONER

Vårt koncept där du som vuxen tränar med barn/ungdom som du har en nära anknytning till är en solklar succé! Vi upplever att många barn/ungdomar idag inte hittat en aktivitet eller idrott som de tycker är rolig, som de känner sig bekväma med. Förutom att ni tränar det självklara (styrka, kondition, rörlighet etc.) får den yngre generationen en jättefin möjlighet till rörelseglädje, kunskap om kroppen och stärkt självkänsla. Dessutom är det en väldigt rolig och kvalitativ stund tillsammans.

Betala bara 125 kr extra för den yngre generationen på ditt ordinarie PT pass (60 minuter). Vi välkomnar barn från 10 år.

Titta gärna in till oss på vår anläggning i hamnen så berättar vi mer!

AVBOKNING / ATT TÄNKA PÅ

Avbokning

Kontakta receptionen, tel 0155-28 52 00 eller din tränare vid avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka 24 timmar innan bokad tid. Vid senare avbokning sker full debitering.

Tänk på

– Kom i god tid före träningspasset.
– Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan.
– Tänk också på att dricka ordentligt under dagen.

Våra personliga tränare

Johanna Gustafsson

Martin Eriksson

Carolina Maad

Isabell Berglund