Personlig träning

Det finns många goda skäl till att träna med en personlig tränare. Ett av dem kan vara motivation och inspiration, ett annat att du vill lära dig mer om träning. Ibland kan det också helt enkelt vara en förutsättning för att träningen över huvudtaget ska bli av.

Syftet med vår personliga träning är att ge dig en så effektiv och motiverande träningsupplevelse och rådgivning som möjligt. Vi ser tillsammans till att du får goda resultat och mål, oavsett om det är viktnedgång, muskeluppbyggnad eller att må bra till kropp och själ.

Vi vill hjälpa dig prestera mer, inte bara under träningen, utan även på jobbet och ­fritiden. Ökad livskvalitet som håller, livet ut!

Våra olika PT alternativ

PT 60

Här tränar du ett effektivt 60 minuters pass för hela kroppen under vägledning av din PT. Detta är det vanligaste valet.

1 gång        625 kr
3 ggr       1 800 kr (600 kr)
10 ggr      5 750 kr (575 kr)
25 ggr    13 750 kr (550 kr)
50 ggr   26 250 kr (525 kr)

PT 30

Har du svårt att få tiden att räcka till kan ett högintensivt 30 minuters pass vara något för dig. Perfekt även för dig som vill kombinera individuell träning med ett gruppträningspass eller som vill förbättra din teknik i vissa övningar.

1 gång       375 kr
3 ggr      1 080 kr (360 kr)
10 ggr    3 450 kr (345 kr)
25 ggr    8 250 kr (330 kr)

INDIVIDUELL VIKTMINSKNING MED PT

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt? Med hjälp av effektiv träning, naturlig och hälsosam mat i rätt proportioner når du din idealvikt. Vårt mål är att du får goda och bestående resultat, därför är hälsosam mat en viktig del, för att du ska må bra.

Personlig kost- och träningsrådgivning. 8 tillfällen, 1 gång/vecka. Första tillfället 60 min, därefter 30 min.

Pris medlem 3 500 kr inklusive två Bodpodmätningar

PT PAR

PT Par innebär att en personlig tränare tränar dig och din vän, träningskompis, sambo eller kollega samtidigt och ser till att ni tillsammans når era träningsmål. Det gör ni bland annat genom att nyttja pardynamiken, både ur ett träningsperspektiv samt ur motivationssynpunkt. Det är roligt, peppande och effektivt att träna ihop med någon man känner!

1 gång    470 kr/person
3 ggr    1 350 kr/person
10 ggr  4 300 kr/person
25 ggr  10 250 kr/person

PT GRUPP

Här tränar du med en personlig tränare, men i en grupp om 4-6 personer,  t ex 1-2 gånger/vecka under 8 veckor. Er PT utformar träningen efter hur många ni är, vilka resultat ni vill uppnå och självklart efter dina och övriga i gruppens förutsättningar och mål. Er PT coachar och motiverar er alla så att ni får ut så mycket som möjligt av träningen. Du får den personliga uppmärksamheten och professionella vägledningen som en personlig tränare erbjuder, men tillsammans med vänner eller varför inte arbetskollegor!

För pris, kontakta gärna vår reception, tel 0155-28 52 00.

Avbokning

Vid förhinder ringer du till din tränare. För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 15.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 15.00 dagen innan sker full debitering.

Tänk på

– Kom i god tid före träningspasset.
– Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan.
– Tänk också på att dricka ordentligt under dagen.

PT INTRO – den bästa träningsstarten!

Vi vill att du ska få en inspirerande och bra start på ditt medlemskap. Därför har vi tagit fram ett introduktionsprogram till dig som är ny medlem hos oss. I introduktionsprogrammet ingår totalt tre timmar med en av våra personliga tränare, värde 1 800 kr. Din PT  lägger upp ett effektivt och motiverande träningsupplägg, anpassat till just dig. Programmet ingår under första året i ditt medlemskap.

Läs mer om våra medlemskap  eller titta in till vår reception i hamnen för att komma igång redan idag!

Tillfälle 1, 60 min

Din tränare introducerar dig hos oss. Utifrån dina behov och önskemål sätter ni tillsammans upp dina mål, går igenom tidigare träningserfarenheter och eventuella skador/sjukdomar. Nuvarande aktivitetsnivå, kostvanor, träningspreferenser samt andra detaljer som kommer fram under samtalet är av stort värde för det program som din personliga tränare sedan lägger upp för dig. Träningsprogrammet läggs in på din TGS-nyckel och du får också en introduktion i MyWellness Cloud. Ofta innehåller upplägget en kombination av enskild träning i gymmet, gruppträning och vardagsmotion.

Tillfälle 2, 45 min

Fortsättning på det första tillfället. Ofta innebär det att du och din personliga tränare går igenom övningar i gymet.

Tillfälle 3, 45 min

Uppföljning och fördjupning

Tillfälle 4, 30 min

Check up
Efter ditt första medlemsår ingår en årlig, kostnadsfri träningsvägledning med någon av våra personliga tränare. Missa inte denna möjlighet att även fortsättningsvis få inspiration i din träning.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis