Personlig träning

Det finns många goda skäl till att träna med en personlig tränare. Ett av dem kan vara motivation och inspiration, ett annat att du vill lära dig mer om träning. Ibland kan det också helt enkelt vara en förutsättning för att träningen över huvudtaget ska bli av.

Syftet med vår personliga träning är att ge dig en så effektiv och motiverande träningsupplevelse och rådgivning som möjligt. Vi ser tillsammans till att du får goda resultat och mål, oavsett om det är viktnedgång, muskeluppbyggnad eller att må bra till kropp och själ.

Vi vill hjälpa dig prestera mer, inte bara under träningen, utan även på jobbet och ­fritiden. Ökad livskvalitet som håller, livet ut!

Våra olika PT alternativ

PT 60

Här tränar du ett effektivt 60 minuters pass för hela kroppen under vägledning av din PT. Detta är det vanligaste valet.

1 gång        700 kr
3 ggr       2 025 (675 kr)
10 ggr      6 500 kr (650 kr)
25 ggr    15 625 kr (625 kr)

För icke medlem tillkommer 10% på ovanstående priser.

PT 30

Har du svårt att få tiden att räcka till kan ett högintensivt 30 minuters pass vara något för dig. Perfekt även för dig som vill kombinera individuell träning med ett gruppträningspass eller som vill förbättra din teknik i vissa övningar.

1 gång       425 kr
3 ggr      1 215 kr (405 kr)
10 ggr    3 900 kr (390 kr)
25 ggr    9 375 kr (375 kr)

För icke medlem tillkommer 10% på ovanstående priser.

INDIVIDUELL VIKTMINSKNING MED PT

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt? Med hjälp av effektiv träning, naturlig och hälsosam mat i rätt proportioner når du din idealvikt. Vårt mål är att du får goda och bestående resultat, därför är hälsosam mat en viktig del, för att du ska må bra.

Personlig kost- och träningsrådgivning. 8 tillfällen, 1 gång/vecka. Första tillfället 60 min, därefter 30 min.

Pris medlem 3 500 kr inklusive två Bodpodmätningar

PT PAR 60

PT Par innebär att en personlig tränare tränar dig och din vän, träningskompis, sambo eller kollega samtidigt och ser till att ni tillsammans når era träningsmål. Det gör ni bland annat genom att nyttja pardynamiken, både ur ett träningsperspektiv samt ur motivationssynpunkt. Det är roligt, peppande och effektivt att träna ihop med någon man känner!

1 gång  1 050 kr
3 ggr    3 000 kr
10 ggr  9 600 kr
25 ggr  22 900 kr

För icke medlem tillkommer 10% på ovanstående priser.

PT GRUPP

Här tränar du med en personlig tränare, men i en grupp om 4-6 personer,  t ex 1-2 gånger/vecka under 8 veckor. Er PT utformar träningen efter hur många ni är, vilka resultat ni vill uppnå och självklart efter dina och övriga i gruppens förutsättningar och mål. Er PT coachar och motiverar er alla så att ni får ut så mycket som möjligt av träningen. Du får den personliga uppmärksamheten och professionella vägledningen som en personlig tränare erbjuder, men tillsammans med vänner eller varför inte arbetskollegor!

För pris, kontakta gärna vår reception, tel 0155-28 52 00.

PT TVÅ GENERATIONER

Vårt nya koncept där du som vuxen tränar med barn/ungdom som du har en nära anknytning till är en solklar succé! Vi upplever att många barn/ungdomar idag inte hittat en aktivitet eller idrott som de tycker är rolig, som de känner sig bekväma med. Förutom att ni tränar det självklara (styrka, kondition, rörlighet etc.) får den yngre generationen en jättefin möjlighet till rörelseglädje, kunskap om kroppen och stärkt självkänsla. Dessutom är det en väldigt rolig och kvalitativ stund tillsammans.

Betala bara 125 kr extra för den yngre generationen på ditt ordinarie PT pass (30 alt 60 minuter). Vi välkomnar barn från 10 år.

Titta gärna in till oss på vår anläggning i hamnen så berättar vi mer!

Avbokning

Kontakta receptionen, tel 0155-28 52 00 eller din tränare vid avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka 24 timmar innan bokad tid. Vid senare avbokning sker full debitering.

Tänk på

– Kom i god tid före träningspasset.
– Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan.
– Tänk också på att dricka ordentligt under dagen.

PT INTRO – den bästa träningsstarten!

Vi vill att du ska få en inspirerande och bra start på ditt medlemskap. Därför har vi tagit fram ett introduktionsprogram till dig som är ny medlem hos oss. Du får din egen personliga tränare som lägger upp ett effektivt och motiverande träningsupplägg, anpassat till just dig. Värde 1 400 kr.

Läs mer om våra medlemskap  eller titta in till vår reception i hamnen för att komma igång redan idag!

Din tränare introducerar dig hos oss. Utifrån dina behov och önskemål sätter ni tillsammans upp dina mål, går igenom tidigare träningserfarenheter och eventuella skador/sjukdomar. Nuvarande aktivitetsnivå, kostvanor, träningspreferenser samt andra detaljer som kommer fram under samtalet är av stort värde för det program som din personliga tränare sedan lägger upp för dig. Träningsprogrammet läggs in på din TGS-nyckel och du får också en introduktion i MyWellness Cloud. Ofta innehåller upplägget en kombination av enskild träning i gymmet, gruppträning och vardagsmotion.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis