Träning för dig som är senior

Det finns många goda skäl till att träna, oavsett ålder. I vår seniorträning har vi noggrant valt ut träningsformer och övningar som vi vet är viktiga för dig som är lite äldre. Allt för att du ska kunna vara fortsatt pigg och stark. Att träna tillsammans är dessutom både roligt, motiverande – vi har en härlig gemenskap!

SENIORKLASSER

Måndagar
Kl 10.00-10.30 Cirkelträning

Onsdagar
Kl 10.00-10.30 Cirkelträning
Efter träningen bjuder vi på kaffe i vår mysiga lounge för de som önskar.

Fredagar
Kl 10.00-10.30 Cirkelträning

Träning på egen hand
Vill du träna andra tider eller på egen hand har vi flera olika alternativ på medlemskap. Prata gärna med oss i receptionen så berättar vi mer!

BRA ATT VETA

Bokning Plats förbokas i vår reception i hamnen, tfn 0155-28 52 00. Får du förhinder avbokar du platsen senast 2 timmar innan klassen börjar.

Prova på Vill du känna dig för innan du bestämmer dig för att träna hos oss är du självklart varmt välkommen att pröva vår seniorträning vid två tillfällen. Ring och boka plats i vår reception, tfn 0155-28 52 00.

Medlemskap För dig som är senior har vi flera olika alternativ på medlemskap. Kontakta gärna vår reception så hjälper vi dig att hitta bästa alternativet för just dig. Du kan läsa mer om våra medlemskap här.

Kontakta gärna vår reception om du har frågor, telefon 0155-28 52 00.

Varmt välkommen du också till vår seniorträning!