Träning för dig som är senior

Det finns många goda skäl till att träna, oavsett ålder. I vår seniorträning har vi noggrant valt ut träningsformer och övningar som vi vet är viktiga för dig som är lite äldre. Allt för att du ska kunna vara fortsatt pigg och stark. Att träna tillsammans är dessutom både roligt, motiverande – vi har en härlig gemenskap!

Kontakta gärna vår reception, 0155-28 52 00, om du vill prova på vår seniorträning eller är intresserad av medlemskap.

Varmt välkommen!

BRA ATT VETA

För dig som är senior har vi flera olika alternativ på medlemskap. Kontakta gärna vår reception så hjälper vi dig att hitta bästa alternativet för just dig. Du kan läsa mer om våra medlemskap här.

Vill du känna dig för innan du bestämmer dig för att träna hos oss är du självklart varmt välkommen att pröva vår seniorträning vid två tillfällen. Ring och boka plats i vår reception.

Plats förbokas i vår reception i hamnen, tfn 0155-28 52 00. Får du förhinder avbokar du platsen senast 2 timmar innan klassen börjar.

Kontakta gärna vår reception om du har frågor, telefon 0155-28 52 00.

Varmt välkommen du också till vår seniorträning!

Träna på egen hand i vår cirkelträning Biocircuit
Vår cirkelträning Biocircuit är ett fantastiskt bra alternativ när du vill träna på egen hand. En av våra personliga tränare går tillsammans med dig igenom alla maskiner och därefter ställer de automatiskt in sig när du vill träna. Ett träningspass i Biocircuit tar 30 min. Läs mer om Biocircuit här.

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna, reception tel 0155-28 52 00.