Gruppträning

Vår ambition är hög. Vi vill ge dig den bästa gruppträningen i Nyköping. Våra erfarna och välutbildade instruktörer brinner för att ge dig en inspirerande träningsupplevelse.

När vi väljer nya träningsformer är vi kräsna, vi väljer de som ska ge dig den effektivaste träningen. Att det dessutom ska vara säker träning och roligt är för oss självklart. Våra ledare fortbildas och utvärderas regelbundet och för din säkerhet har vi även utbildning i hjärt-/lungräddning.

Klassbeskrivningar

AEROBIC

Fartfylld och rolig dansklass med stegkombinationer på golvet. Träna både koordination och kondition!

LES MILLS BODYJAM

En dansklass med sköna rörelser till den senaste musiken. Klassen är perfekt för dig som älskar att dansa och samtidigt få koordinations- och konditionsträning. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp och var beredd på att bli beroende av dans!

LES MILLS BODYCOMBAT

Bodycombat är en intervallklass. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. En klass med mycket kraft och energi!

LES MILLS BODYATTACK

Bodyattack är enkelt och effektivt! Under tre konditionsdelar tränar du kondition och uthållighet. Mellan varje konditionsdel ligger en styrkedel som samtidigt ger dig en aktiv återhämtning.

LES MILLS BODYBALANCE

Bodybalance är en yogainspirerad klass med inriktning på både kropp och själ. Tränar balans, hållning, rörlighet, styrka och avspänning. Regelbunden träning av Body­balance ger dig en ökad känsla av koncentration och närvaro samt en förbättrad koordination och balans. Bodybalance kan lära dig spänna av och kontrollera stressen. Träningen sker till lugn och harmonisk musik.

LES MILLS BODYPUMP

Styrketräning i grupp till musik. Speciella reglerbara skivstänger, motiverande musik och effektiva övningar ger dig uthållighetsstyrka – enkelt och roligt!

BIOCIRCUIT

Mer information kommer inom kort.

B'SHAPE

B’Shape har från och med hösten 2018 blivit vår nya klass Puls/Styrka.

BOX

En enkel och effektiv fysklass inspirerad av boxning där vi använder handskar och mitsar som redskap. Träningen ger bättre kondition, smidighet, motorik, balans och styrka i armar och ben. Kombineras med effektiva coreövningar för mage och rygg.

CORE CROSS

En fartfylld och varierande cirkelträningsklass med fokus på de viktiga coremusklerna. Styrka varvat med kondition i ett effektivt tempo.

CYKEL

Cykelträning i grupp där du tränar din kondition utifrån din egen förmåga. Klassen är pulsbaserad och du kan följa din egen puls och prestation.

LES MILLS CXWORX

Ett funktionellt och effektivt core­program som stärker mage, rygg och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt.

EASYLINE

Easyline hittar du på vår anläggning i city. Cirkelträning i maskiner som passar alla! Maskinerna ger motstånd i form av lufttryck och du väljer själv hur tuff träningen blir. Utrustningen kräver inga inställningar och är effektiv och rolig.

LES MILLS GRIT

Dessa pass är designade för att på ett effektivt sätt utmana din fysisk genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus. Välj PLYO för ökad spänst, STRENGTH för att bygga styrka och CARDIO för maximal förbränning.

GRIT PLYO

GRIT™ PLYO är uppbyggd av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO.

GRIT STRENGTH

GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. 
Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

GRIT CARDIO

GRIT™ CARDIO maximerar din förbränning. Klassen kräver ingen utrustning. Här använder du istället din egen kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut. Det är vetenskapligt bevisat att Les Mills GRIT™ CARDIO levererar snabba resultat, förbättrar din kondition, fysik och förbränning.

PULS/STYRKA

Det bästa från våra tidigare klasser Step, Step Intervall och B´shape. Enkelt och lustfyllt pass där du tränar kondition, styrka och rörlighet. Vi använder oss av kroppsvikt, gummiband, vikter och steplådor.

SOMA MOVE

Soma Move är en holistisk rörelselära som är atletisk och samtidigt mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster som omfattar alla träningsbara aspekter så som styrka, rörlighet, balans, spänst och kondition.

Senior - cirkelträning

Funktionell träning med senioranpassade rörelser. Styrka, kondition, balans, stabilitet, koordination och reaktionsförmåga utifrån dina förutsättningar.

Senior - Puls/Styrka

Det bästa från våra tidigare klasser Step, Step Intervall och B´shape. Enkelt och lustfyllt pass där du tränar kondition, styrka och rörlighet. Vi använder oss av kroppsvikt, gummiband, vikter och steplådor.

STEP

Step har från och med hösten 2018 blivit vår nya klass Puls/Styrka.

STEP INTERVALL

Step Intervall har från och med hösten 2018 blivit vår nya klass Puls/Styrka.

LES MILLS SPRINT

Högintensiv konditionsträning (HIIT) där du använder cykeln som redskap. Kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

TEAMBEATS

Pulsbaserat konditionspass där du tränar din funktionella styrka och kondition.

YOGA

I yoga bygger du upp styrka, balans och rörlighet i mer eller mindre dynamiska rörelser. Yogan övar upp din närvaro i nuet och stärker dig mentalt.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis