Hälsomagasinets terapeuter

I vårt team ingår ett flertal terapeuter med olika specialiteter, allt för att du ska få bästa hjälp oavsett besvär. Sjukgymnast, kiropraktor, akupunktör, massör, sjuksköterska och beteendevetare finns alla på vårt hälsocenter i hamnen. Behöver du rehabträning eller vill fortsätta med egen träning efter avslutad behandling skräddarsys ett lämpligt träningsprogram.

För kontaktuppgifter, klicka på respektive terapeut. Är du osäker på vilken terapeut som kan hjälpa dig bäst? Ring vår reception så hjälper vi dig hitta rätt, tel 0155-28 52 00.

Varmt välkommen!

KÄRA KUNDER!

Ni är viktiga för oss och vi vill gärna ta hand om er på bästa sätt. Boka om din tid om du är sjuk och hängig, vi hjälper dig gärna via mail eller telefon.

Sjukgymnast Jens Karlsson

Jens Karlsson, sjukgymnast

Jag har sedan 2007 arbetat med rehabilitering och behandling av skador/besvär från i huvudsak rörelse- och stödjeorganen, dvs muskler och leder.

Vidareutbildad inom Ortopedisk Manuell Terapi (OMT), idrottsmedicin och Mekanisk Diagnostik och Terapi (McKenzie).

Bokning
Klicka här för att boka besök via webben.
Välj menyn Tidsbokning. Är du ny kund bokar du Nybesök, Sjukgymnast, 60 min. Hittar du ingen ledig tid, kontakta mig för konsultation/tidsbokning per telefon, telefontid måndag-torsdag kl 10.30-11.00.

Pris
Jag har avtal med Region Sörmland och patientavgiften är 200 kr. Frikort gäller. Betalning sker med kort eller swish vid besöket.

OBS! Bokad tid skall av- eller ombokas senast 24 tim innan för att undvika debitering på 300 kr.

Välkommen!

Jens Karlsson
Hälsomagasinet hamnen
Östra Längdgatan 1
Mobil 073 988 61 88
E-post jens@halsomagasinet.se

Massör Dan Olsson

Dan Olsson, dipl massör

Ömmar dina muskler, har du känt dig stressad och nedstämd en tid, eller behöver du hjälp att töja ut delar på kroppen som är svåra att stretcha själv? Även om du inte har någon specifika besvär, utan bara vill skämma bort dig själv, är du varmt välkommen att boka tid.

Jag kan erbjuda dig:

  • behandlande terapeutisk massage
  • avkopplande och avstressande massage
  • triggerpunktsbehandling och stretch
  • koppning  (effektivt sätt att bli av med smärta i muskler och leder men är även en bra metod för att få bort celluliter)

Jag kan behandla på plats på ert företag om ni är fler som vill ha massage. Maila eller ring för offert eller titta gärna in på Hälsomagasinet i hamnen och träffa mig över en kopp kaffe. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare hos mig.

Alla tider spenderas helt efter ditt önskemål och behov.

Varmt välkommen!

Priser massage
30 minuter 400 kr
45 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr

Gravidmassage
45 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr

För bokning, klicka på knappen ovan, ring eller smsa 073-655 90 33.
Företaget innehar F-skatt.

Fotvårdsterapeut Lisa Sparrner

Diplomerad fotvårdsterapeut

Jag är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut, 2016. Sedan dess har jag drivit mitt företag FotLisa.

Onda och ömmande fötter kan bidra till snedbelastning och påverka knän, höfter och rygg. Därför är det så viktigt att ta hand om sina fötter. De ska bära oss genom hela livet!

Medicinsk fotvård är förebyggande, behandlande och underhållande, så vare sig du har problem eller vill unna dig själv en avslappnande stund är du välkommen till mig.

Ta gärna bort nagellack innan ditt besök så sparar vi tid åt själva behandlingen.

Jag erbjuder även ”Fotvård som friskvård” så att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Boka tid vid länken ovan eller på telefon 070-285 89 91.

Varmt välkommen!
Lisa

Hudterapeuter Åsa och Therese

Diplomerade hudterapeuter

Vi som arbetar som hudterapeuter på Hälsomagasinet i hamnen är auktoriserade hudterapeuter. Vi har en gedigen utbildning och är medlemmar i SHR. Vårt fokus är att ge dig en skräddarsydd behandling och att du får de resultat du önskar. Vi har som ambition att alltid ge dig en skön och avslappnad upplevelse.

På menyn hittar du bland annat klassiska ansiktsbehandlingar, avslappnande behandlingar, IPL behandlingar för hårborttagning, hudföryngring, kärl och pigment, microneedling, dermabrasion och laser för tatueringsborttagning.

Låter det komplicerat? Boka en kostnadsfri konsultation så kan vi tillsammans hitta rätt behandling för dig.

Varmt välkommen!
Åsa och Therese

För kontakt och bokning
Telefon, sms eller whatsapp 0725 728 728
FB @TheSkinClinicSweden
www.theskinclinicsweden.se
E-post info@theskinclinicsweden.se

Naprapat Victor Wärn

Victor Wärn, naprapat

Har du känt av stelhet, värk eller begränsad rörlighet i kroppen?

Då finns vi som Naprapater på Kroppsverkstan här för att hjälpa dig på vägen mot en smärtfri och aktiv livsstil. Oavsett om det handlar om ryggont, nackspärr, huvudvärk, utstrålande smärta eller annan smärtproblematik så skapar vi skräddarsydda behandlingsplaner som är anpassade efter just dina behov.

Vår holistiska och evidensbaserade approach kombinerar gedigen undersökning och anamnes med manuell terapi, rehabilitering och övningar för att inte bara lindra omedelbar smärta, utan också för att adressera underliggande orsaker och förebygga framtida problem.

Bokning och priser
Klicka här för att boka besök via webben och se aktuella priser.

OBS! Bokad tid ska av- eller ombokas senast 24 tim. innan för att undvika debitering.

Välkommen!

Victor Wärn
Hälsomagasinet hamnen
Östra Längdgatan 1
Mobil: 070 832 67 54
Reception 0155-28 52 00
E-post victor.warn@gmail.com

OBS! Bokad tid ska av- eller ombokas per telefon senast 24 timmar innan, för att undvika full debitering.