Hälsomagasinets terapeuter

I vårt team ingår ett flertal terapeuter med olika specialiteter, allt för att du ska få bästa hjälp oavsett besvär. Sjukgymnast, kiropraktor, akupunktör, massör, sjuksköterska och beteendevetare finns alla på vårt hälsocenter i hamnen. Behöver du rehabträning eller vill fortsätta med egen träning efter avslutad behandling skräddarsys ett lämpligt träningsprogram.

För kontaktuppgifter, klicka på respektive terapeut. Är du osäker på vilken terapeut som kan hjälpa dig bäst? Ring vår reception så hjälper vi dig hitta rätt, tel 0155-28 52 00.

Varmt välkommen!

KÄRA KUNDER!

Ni är viktiga för oss och vi vill gärna ta hand om er på bästa sätt. Boka om din tid om du är sjuk och hängig, vi hjälper dig gärna via mail eller telefon. Har du varit på resa behöver du vänta 14 dagar med att besöka oss.

Sjukgymnast Jens Karlsson

Jens Karlsson, sjukgymnast

Jag har sedan 2007 arbetat med rehabilitering och behandling av skador/besvär från i huvudsak rörelse- och stödjeorganen, dvs muskler och leder.

Vidareutbildad inom Ortopedisk Manuell Terapi (OMT), idrottsmedicin och Mekanisk Diagnostik och Terapi (McKenzie).

Bokning
Klicka här för att boka besök via webben.
Välj menyn Tidsbokning. Är du ny kund bokar du Nybesök, Sjukgymnast, 60 min. Hittar du ingen ledig tid, kontakta mig för konsultation/tidsbokning per telefon, telefontid måndag-torsdag kl 10.30-11.00.

Pris
Jag har avtal med Region Sörmland och patientavgiften är 200 kr. Frikort gäller. Betalning sker med kort eller swish vid besöket.

OBS! Bokad tid skall av- eller ombokas senast 24 tim innan för att undvika debitering på 300 kr.

Välkommen!

Jens Karlsson
Hälsomagasinet hamnen
Östra Längdgatan 1
Mobil 073 988 61 88
E-post jens@halsomagasinet.se

Kiropraktor Pathric Larsson

Pathric Larsson, legitimerad kiropraktor

Besväras du av smärta, värk eller stelhet? Behöver du rehabilitering efter en idrottsskada eller vill du lära dig mer om träning för att optimera din hälsa?

Kiropraktik
Besvär som kan avhjälpas och behandlas med kiropraktik är exempelvis rygg-och nacksmärtor, axelproblematik, huvudvärk och utstrålade smärta i armar och ben. Vi erbjuder även rehabilitering för dig som vill stärka upp kroppen på lång sikt.

Så här hjälper vi dig
För att få reda på orsaken till just dina problem utförs en noggrann undersökning av kroppen. Diagnos ställs med hjälp av neurologiska, ortopediska och kliniska funktionstester för att avgöra vilken behandling som är mest lämplig för dig. Behandling sker efter dina individuella förutsättningar och mål vilket innebär att vissa uppnår önskat resultat efter en enskild behandling medan andra följs upp av flera behandlingstillfällen och/eller rehabilitering för att uppnå önskat resultat.

Vi på Sörmlandskustens Kiropraktik & Rehab uppfyller Socialstyrelsens krav för yrkeslegitimation.

Bokning och priser
Klicka här för att boka besök via webben och se aktuella priser.

OBS! Bokad tid ska av- eller ombokas senast 24 tim. innan för att undvika debitering.

Välkommen!

Pathric Larsson
Hälsomagasinet hamnen
Östra Längdgatan 1
Reception 0155-28 52 00
E-post pathric@halsomagasinet.se

Massör Dan Olsson

Dan Olsson, dipl massör

Ömmar dina muskler, har du känt dig stressad och nedstämd en tid, eller behöver du hjälp att töja ut delar på kroppen som är svåra att stretcha själv? Även om du inte har någon specifika besvär, utan bara vill skämma bort dig själv, är du varmt välkommen att boka tid.

Jag kan erbjuda dig:

  • behandlande terapeutisk massage
  • avkopplande och avstressande massage
  • triggerpunktsbehandling och stretch
  • koppning  (effektivt sätt att bli av med smärta i muskler och leder men är även en bra metod för att få bort celluliter)

Jag kan behandla på plats på ert företag om ni är fler som vill ha massage. Maila eller ring för offert eller titta gärna in på Hälsomagasinet i hamnen och träffa mig över en kopp kaffe. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare hos mig.

Alla tider spenderas helt efter ditt önskemål och behov.

Varmt välkommen!

Priser massage
30 minuter 400 kr
45 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr

Gravidmassage
45 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr

För bokning, ring eller smsa 073-655 90 33 eller boka tid via webben, klicka här.
Företaget innehar F-skatt.

Hudterapeut Åsa Edwards

Åsa Edwards, dipl hudterapeut

Jag heter Åsa Edwards och är hudterapeut på Hälsomagasinet.

2015 flyttade jag med min familj  från London till Nyköping där jag arbetat som terapeut, Spa Manager och konsult för nystartade företag inom branschen.

Min fokus är att hjälpa dig få en hälsosam, vacker hud och en positiv självkänsla.

På min meny hittar du klassiska ansiktsbehandlingar, avslappnande behandlingar, IPL behandlingar för hårborttagning, hudföryngring, kärl och pigment, microneedling, dermabrasion och laser för tatueringsborttagning.

Låter det komplicerat? Boka en kostnadsfri konsultation med mig så kan vi tillsammans hitta rätt behandling för dig.

Varmt välkommen!

MEDLEMSRABATT 10%
Som medlem på Hälsomagasinet har du alltid 10% rabatt på ord priser.

För kontakt och bokning
Telefon, sms eller whatsapp 0725 728 728
FB @TheSkinClinicSweden
www.theskinclinicsweden.se
E-post info@theskinclinicsweden.se

Beteendevetare Gunilla Andersson

Gunilla Andersson, GA Konsulting

Vi har ett nära samarbete med Gunilla Andersson. Gunilla är utbildad till socionom, KBT steg 1 samt olika teamutvecklingsutbildningar. I bagaget finns också handledarutbildning och kommunikologi.

Läs mer här om Gunilla

Kiropraktor Emilie Johansson

Emilie Johansson, leg kiropraktor
är inte i tjänst för närvarande

En förutsättning för att kroppen ska fungera på bästa sätt är optimal rörelseförmåga i kroppens alla leder. Vi utsätts dock ständigt för påfrestningar i vår vardag som försämrar rörelserna och som till slut kan leda till skador och smärttillstånd. Lyckligtvis kan man i många fall få hjälp hos sin kiropraktor att återfå rörelsen och därmed bli av med smärtan.
Återställd rörelse och funktion innebär dessutom förbättrad fysisk prestationsförmåga, något som både motionären och elitidrottaren kan dra fördel av.

Du behöver alltså inte vänta tills du får ont innan du uppsöker din kiropraktor. Genom att ligga steget före kan du undvika smärta och ge din kropp bättre fysiska förutsättningar att nå fram till just ditt mål.

Emilie Johansson är inte i tjänst för närvarande. Vi hänvisar till våra andra terapeuter om du är i behov av behandling.

Välkommen att boka tid på 0155-28 52 00

OBS! Bokad tid ska av- eller ombokas per telefon senast 24 timmar innan, för att undvika full debitering.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis