YOGAEVENT 19 MAJ 2024

Vårens härligaste yogaevent är äntligen här!🧘🏼‍♀️🌿

Vi börjar dagen med en energifylld och pulshöjande HIIT-klass för att väcka kroppen till liv. Efter klassen tar vi en paus och njuter av frukost uppdukad i vår mysiga lounge. Därefter väntar en harmonisk kombinationsklass av yin yoga och restorative yoga för att balansera sinnet och kroppen. Vi avslutar dagen med meditation och andningsövningar för att hitta lugnet.

DAGENS PROGRAM

High Intensity 45 min 🌿 kl 09.30-10.15
En explosiv klassupplevelse där hela kroppen tränas genom högintensiv intervallträning (HIIT). Varje övning utförs barfota på din yogamatta, med din egen kroppsvikt som belastning. Ta med vattenflaska!

Frukost 🌿 10.15-11.15 ☕️🫖🥣

Yoga 45 min 🌿 kl 11.15-12.00
Denna klass kombinerar två lugna och meditativa yogaformer – yin yoga och restorative yoga. I yin yogan arbetar vi med aktiva rörelser stöttade av block, bolster och straps (props) för att stretcha kroppens bindväv, medan vi i restorative yoga använder stöttar kroppen med samma props i passiva positioner för att stilla sinnet och finna djup avslappning. Genom hela klassen stannar vi i varje position i flera minuter.

Meditation 45 min 🌿 kl 12.15-13.00
Denna klass kombinerar andningsövningar (pranayama) och meditationstypen yoga nidra (kroppsscanning). Yoga nidra är konsten att lyssna och känna under en guidad meditation där kroppen vilar på rygg (savasana) och sinnet leds genom en förnimmande upplevelse in i djupare avslappning och långsammare hjärnvågsaktivitet.

Varmt välkommen! 🌿🧘🏼‍♀️💚

NÄR Söndag 19 maj kl 09.30-13.00

VAR Yogastudio Lusthuset, yogalärare Karin och Fefe

PRIS medlem 495 kr, ej medlem 695 kr.

Anmälan är bindande och antalet platser begränsat.