YOGASTUDIO LUSTHUSET

Varmt välkommen till vår nya yogastudio i nyöppnade Hälsomagasinet Lusthuset – en fantastisk anläggning i en unik miljö!

I vår vackra yogastudio önskar vi att du ska känna dig som hemma och bara vara dig själv. Vi välkomnar både dig som är erfaren yogi och dig som vill prova yoga för första gången. Här finns yoga för alla.

Varmt välkommen att yoga med oss och möta dig själv en stund.

VÅRA YOGAKLASSER

Dansyoga med Aiste

En lekfull, kreativ och dansinspirerad yogaklass där du får släppa alla hårda krav. Hitta ditt eget flöde och din rytm genom musik, djupa andetag och kreativa rörelser.

Morgon Flowyoga med Aiste

En mjuk yogaklass där du får känna in och väcka din kropp samt få igång blodcirkulationen på morgonen. Den här klassen är för dig som vill förbereda din kropp och ditt sinne inför dagen.

Vinyasa Flowyoga med Aiste

En dynamisk och rolig yogaklass där vi förflyttar oss mellan olika positioner i en rytmisk och flödande takt.

Viryayoga med Stina

Virya betyder kraft, energi och entusiasm och det precis det vi vill att du som utövare ska känna när du går från klassen. Viryayoga är säker, rolig, givande och systematisk och är en dynamisk yoga där vi jobbar igenom hela kroppen. En klass innehåller 10 moduler vilka är: uppvärmning, solhälsningar, stående, balanser, armbalanser & mage, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande och till sist vila.

Rörelserna känner du igen mellan olika tillfällen, men fokus varierar från gång till gång. Varmt välkommen till en rolig och energigivande yogastund!

Virya aware med Stina

Virya aware är en lugnare viryaklass med fokus på återhämtning, andning, närvaro och medvetenhet. Tempot är långsamt och klassen är inte lika fysiskt utmanande som en vanlig viryayogaklass. De 10 modulerna är representerade men utförs lugnare och kan anpassas efter vad kroppen tillåter just idag. Varmt välkommen till en lugn yogaklass där du förhoppningsvis får en paus från dagens övriga åtaganden.

Yinyoga med Kajsa

Beskrivning kommer inom kort.

Yinyoga med Kim

Tiden på mattan är din tid. Jag vägleder dig med fokus på återhämtning. Vi mjukar upp kroppen och skapar utrymme, både i kroppen och sinnet. Klassen gör dig mer jordad, lugn och närvarande. Klassen är för alla och kräver inga förkunskaper.

Yinyoga med Maria

I Yinyoga strävar vi inte efter perfektion i ställningarna utan här kan vi i sittande och liggande ställningar släppa prestation och ändå uppnå resultat. Söker du ett komplement till ditt aktiva liv får du i min klass guidning i att hjälpa din kropp att hålla sig smidig genom avkoppling.

Ashtanga Vinyasayoga med Lotta

Ashtanga Vinyasayoga är en dynamisk form av yoga där andning, rörelser och positioner flätas samman. Yogan ger utrymme för att öva på medveten närvaro, att vara i nuet samt inspirerar till olika holistiska ”verktyg” och tekniker. 

Helheten av träningen ger förutsättningar för att reducerar stress och oro, skapar fokus och balans samt ger utrymme för att hitta inre stillhet som också leder till en stark och flexibel fysisk kropp. 

De olika ställningarna i Ashtangayogan praktiseras i  en logisk följd som skapar igenkännande för deltagarna på passet, därigenom frigörs utrymme för att den meditativa aspekten i utövandet ska infinna sig.

Utövandet, resultatet och behållningen av yogan är helt individuell och det finns stort utrymme för olikheter i ork, flexibilitet och funktion, varje klass erbjuder anpassningar o utmaningar så att yogan alltid ska bli den bästa för var och en.

Är du inte medlem kan du boka våra yogaklasser som engångsträning, 250 kr/klass. Kontakta vår reception för att boka plats, tel 0155-28 52 00 (Hamnen) eller 0155-28 52 50 (Lusthuset) eller mail reception@halsomagasinet.se

Varmt välkommen!