Receptionsansvarig

Nu söker vi en receptionsansvarig till oss på Hälsomagasinet. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett härligt team engagerade personliga tränare, instruktörer, receptionister, medlemsrådgivare och terapeuter med främsta fokus att ge våra medlemmar en upplevelse utöver det vanliga. Vi är ett familjeägt företag med två toppmoderna träningsanläggningar som verkat i Nyköping sedan 1994.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor och med möjlighet att påverka i det dagliga arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utförs i receptionen och innebär bland annat att sälja medlemskap, kringtjänster och sköta bokningar. Dessutom ingår att coacha och leda övriga receptionsteamet i försäljning, schemaläggning samt introducera nya receptionsmedarbetare. Vi förutsätter att du har god datorvana för att kunna hantera vårt boknings- och kassasystem. Du är också delaktig i att Hälsomagasinet klarar sitt budgeterade mål, både på års- och månadsbasis.

Vi söker dig som har en god social förmåga, är bra på att ta initiativ, är lyhörd, engagerad, positiv och har ett intresse för träning och hälsa. Du verkar för och skapar en bra och trivsam atmosfär där både medarbetare och medlemmar trivs. Du har ett brinnande intresse för service och är lyhörd för medlemmarnas behov och önskemål. Det är ett plus om du har erfarenhet av receptionsarbete. Du kommer vara på plats under verksamhetens alla öppettider och det innebär att arbete på kväll och helg är ett naturligt inslag i schemat.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde 19 augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast 25 april till Sonja Ek, e-post sonja@halsomagasinet.se

Varmt välkommen!

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis