Är du vår blivande kollega?

Nu utökar vi vårt team av receptionister!

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett härligt team engagerade personliga tränare, kostrådgivare, instruktörer, receptionister och terapeuter med främsta fokus att ge våra medlemmar en upplevelse utöver det vanliga. Vi är ett familjeägt företag med tre träningsanläggningar som verkat i Nyköping sedan 1994.

Vi söker dig som är social, positiv, tålmodig samt har en bra organisationsförmåga. Du har alltid medlemmen i fokus och kan agera snabbt för att tillmötesgå och gärna överträffa medlemmens förväntningar.

I dina arbetsuppgifter ingår att sälja medlemskap och kringtjänster mot företagets uppsatta mål, sköta bokningar, hålla anläggningen hel och ren tillsammans med städpersonal och övrig receptionspersonal. Tillsammans med dina kollegor ser du till att nya och gamla medlemmar blir väl omhändertagna enligt vår värdegrund.

Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Efter utbildning behärskar och arbetar du i våra digitala verktyg, Mywellness och BRP Systems.

Vi ser gärna att du har intresse eller tidigare erfarenheter av annan roll inom träningsbranschen samt försäljning och/eller service. Du kommer att vara på plats under anläggningens alla öppettider vilket innebär att arbete på kvällstid och helger är ett naturligt inslag i ditt arbetsschema.

Tjänsten är en timanställning. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Bifoga CV och eventuellt personligt brev med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan till Emelie Ek emelie@halsomagasinet.se