Är du vår blivande kollega?

Nu utökar vi vårt team med fler personliga tränare!

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett härligt team engagerade personliga tränare, kostrådgivare, instruktörer, receptionister och terapeuter med främsta fokus att ge våra medlemmar en upplevelse utöver det vanliga. Vi är ett familjeägt företag med två träningsanläggningar som verkat i Nyköping sedan 1994. Till hösten öppnar vi ytterligare en anläggning. 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor och med möjlighet att påverka i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som är utbildad personlig tränare och som ser på hälsa och välmående utifrån ett helhetsperspektiv. Du är lyhörd och har en god förmåga att förstå dina klienters önskemål och utmaningar. Du individanpassar träningen baserat på dina klienters förutsättningar och behov och vägleder med omsorg och genuint engagemang.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan med enkelhet arbeta med dokumentation och uppföljning. Efter utbildning behärskar och arbetar du i våra digitala verktyg, Mywellness och BRP Systems.

Du kommer att vara på plats under anläggningens alla öppettider vilket innebär att arbete på kvällstid kommer vara ett naturligt inslag i ditt arbetsschema.

Som personlig tränare hos oss förväntas du arbeta efter Hälsomagasinets värdegrund och arbetssätt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av annan roll inom träningsbranschen samt försäljning och/eller service.

För att arbeta som personlig tränare på Hälsomagasinet behöver du ha gått en utbildning som ger FRISK-licensiering via Almega Friskvårdsföretagen. Du hittar alla utbildningar och mer information här. Om du har gått någon annan utbildning kan du komplettera med FRISK-licensering här.

Tjänsten är en timanställning och vi ser helst att du arbetar minst 50%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Bifoga utbildningsbevis/licens med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan till Emelie Ek emelie@halsomagasinet.se