För dig med friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ger dig möjlighet till hälsa och motion. Din arbetsgivare väljer vad du kan använda ditt friskvårdsbidrag till med hänsyn till nuvarande skatteregler.

ePassi (tidigare Actiway)

ePassi är den nya portalen för dig som tidigare haft Actiway. Det finns tre sätt att utnyttja ditt friskvårdsbidrag i ePassi:

Betala med ePassi onlinebetalning
Gå in på www.epassi.se
Du loggar enklast in med BankID. Du kan även logga in med mobiltelefonnummer eller din e-postadress. Om du väljer något av dessa alternativ kommer du få en inloggningskod skickad till dig som du anger för att slutföra inloggningen.

Betala med appen e-Passi
Ladda ner appen e-Passi och logga in. Du genomför betalningen och visar det digitala kvittot i kassan. När betalningen är genomförd är kvittot giltigt i 15 minuter, vänta därför med att betala tills du är på plats i vår reception.

Betala med legitimation
Du visar din legitimation i kassan i vår reception och säger att du vill betala med Epassi. Vi skriver in det aktuella beloppet i Epassi-kassan, som sedan dras direkt från ditt friskvårdssaldo.

Benify

Du gör din beställning på www.benify.se. Vi får en bekräftelse på din beställning och du besöker vår reception när du vill starta ditt medlemskap.

Wellnet

Du gör din beställning på www.wellnet.se. Vi får en bekräftelse på din beställning och du besöker vår reception när du vill starta ditt medlemskap.

Redan medlem och vill ha kvitto?

Är du redan medlem och vill ha kvitto på genomförda autogirobetalningar för att kunna lämna till din arbetsgivare. Kontakta oss i receptionen via mail reception@halsomagasinet.se eller telefon 0155-28 52 00 så hjälper vi dig!