Framtidens företagsfriskvård

Friskvård är idag en angelägenhet för alla arbetsgivare och målet är givet –
motiverade medarbetare med ett långsiktigt friskt och effektivt arbetsliv.  Men hur når vi dit? Hur får vi mätbara resultat? På vilken nivå – individ, grupp eller ­organisation – behövs insatser? Vi ser oss som er samarbetspartner med stor ­kompetens och erfarenhet inom företagsfriskvård. Vi tittar på helheten, både den fysiska och mentala hälsan och kan göra rätt insatser där vi, efter gemensam bedömning med er, ser att behov finns. Insatser som ger dig och dina medarbetare rätt förutsättningar för goda och långsiktiga resultat.

Ett hälsosamt frukostmöte
På vårt nya fräscha hälsocenter i hamnen erbjuder vi alla möjligheter till hälsosamma möten. Här kan ni bland annat boka frukostmöte där vi berättar om framtidens företags­friskvård och om att skapa hälsosamma och effektiva arbetsplatser. Givetvis bjuder vi på en god och hälsosam frukost. Varmt välkommen till vårt toppmoderna hälsocenter i hamnen!

För mer information och bokning, välkommen att kontakta vår reception, tfn 0155-28 52 00.

Abonnerad träning
Abonnera en av våra gruppsalar för privat träning för ert företag. Välj bland vårt stora utbud av pass och bli inspirerad av någon av våra proffsiga instruktörer. Öka teamkänslan och förbättra hälsan hos personalen tillsammans med oss på Hälsomagasinet!

För mer information och bokning, välkommen att kontakta vår reception, tfn 0155-28 52 00.