Låt barnen följa med!

Våra proffsiga och gulliga barnpassare leker och myser med de små i vårt fina lekrum medan du som förälder tränar. Vi ordnar roliga teman och pyssel med jämna mellarnrum. Allt för att skapa en härlig stund!

TIDER OCH BOKNING

För närvarande är barnpassningen pausad i och med Covid-19.

Öppettider barnpassning
Tisdag, onsdag och torsdag kl 17.00-19.30

Ålder på barn
Vår bemannade barnpassning är öppen för medlemmars barn i åldrarna 6 månader till 10 år. Medlemmar får enbart lämna barn från eget hushåll, inte vänners eller andra medlemmars barn.

Bokning
Förbokas senast kl 13.00 måndag-torsdag.

Avbokning
Avbokning sker till receptionen på telefon 0155-28 52 00 senast 2 timmar innan bokad tid.

Ett besök varar max 1,5 timme.

Varmt välkommen hälsar våra gulliga barnpassare!

BRA ATT VETA

Antal barn Vi tar emot max 5 barn i taget. Barn under 2 år räknas som två barn.

Vid ankomst ska barnet tvätta händerna.

Våra lokaler Av hänsyn till andra medlemmar samt för barnets säkerhet får barnet endast vistas i lekrummet, inte i träningslokaler eller omklädningsrum. Undantag: Vid akuta situationer, t ex när en förälder måste avbryta träningen för att ta hand om ett otröstligt barn. I det fallet får föräldern ta med sig barnet in på träningscentret för att t ex hämta sina tillhörigheter i omklädningsrummet.

Första gången För vissa barn kan det vara nödvändigt med invänjning. Kom gärna och var med ditt barn vid första tillfället i vårt lekrum.

Föräldern måste kunna nås omgående om barnet behöver sin förälder. Våra barnpassare tar hand om barnet men föräldern är alltid huvudansvarig under vistelsen på Hälsomagasinet. Om barnet är otröstligt eller inte trivs kommer föräldern bli hämtad av personalen. Endast barn utan smittsamma sjuk­domar får lämnas på barnpassningen.  För barnets säkerhet och på grund av eventuella allergier så tillåts inte förtäring. Undantaget är välling och vatten.  Våra barnpassare byter inte blöjor utan hämtar förälder vid behov.

Kontakta gärna vår reception om du har frågor, telefon 0155-28 52 00.