Viktminskningskurser

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, säkert och hälsosamt sätt? Med hjälp av isodieten och effektiv träning når du din idealvikt. Vill du träna i sluten grupp eller enskilt? Oavsett vilket sätt du väljer får du personlig kost- och träningsrådgivning av välutbildad och erfaren kostrådgivare/personlig tränare.

Kom i form-kurs för kvinnor

Kursen har fokus på viktminskning men passar även dig som vill komma igång igen efter ett längre träningsuppehåll. I sluten grupp tränar vi enkel och rolig gruppträning 2 gånger per i veckan, bland annat populära cirkelträningen Easyline och effektiv spinning. Du får också ett personligt anpassat styrkeprogram i motiverande utrustning. Vid ett par tillfällen under kursen erbjuds du inspirerande föredrag om kost, träning och hälsa. Dessutom ingår konditionsträning med inriktning på fettförbränning, kroppsanalys i Bodpod och konditionstest samt effektivt kostprogram med färdiga menyer och recept som ger dig snabba resultat.

Kursstart Inget nytt kursdatum är satt än, men anmäl gärna intresse! Vill du komma igång nu rekommenderar vi Individuell viktminskning med PT. Läs mer om det här bredvid.

Plats Hälsomagasinet i hamnen

Pris 2 795 kr (medlem 1 795 kr)

Våra 8-veckors kurser är mycket populära. Vill du försäkra dig om en plats till nästa kursstart? Anmäl ditt intresse redan nu!

Individuell viktminskning med PT

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt? Med hjälp av naturlig, hälsosam mat i rätt proportioner som får dig att må bra och effektiv träning når du din idealvikt.

Upplägg Personlig kost- och träningsrådgivning under 8 veckor.

Pris 3500 kr inkl två Bodpodmätningar

Vill du komma igång redan idag? Kontakta vår reception för bokning av startdatum, tel 0155-28 52 00.

Kursen magstark

Kursen fokuserar på återträning av magens djupa muskler. Målet med kursen är att du ska god bålstabilitet för att därefter kunna gå vidare med till exempel styrketräning eller annan form av träning. Kursen vänder sig också till dig som vill träna bort/undvika exempelvis ryggbesvär.

Är kursen något för mig?

Kursen passar både kvinnor och män och dig som nyligen fått barn och känner att det är dags att börja träna. Den lämpar sig även för dig som har långvariga besvär med rygg eller bäcken, eller för dig som vill ha kontroll på dina stabiliserande system för att  kunna få ut optimalt av din träning.

Vi varvar teori med träning i grupp men du får individuell vägledning i varje övning.

Kursfakta Magstark

Kursstart Under våren 2018. 
Kurslängd
4 tillfällen à 45 minuter
Pris Kommer inom kort.
Var På vårt hälsocenter i hamnen
Kursledare Evelina Ekenstierna, leg naprapat och cert. MammaMage-tränare.

Välkommen att anmäla dig till vår reception, tel 0155-28 52 00.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis