Viktminskningskurser

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, säkert och hälsosamt sätt? Med hjälp av isodieten och effektiv träning når du din idealvikt. Vill du träna i sluten grupp eller enskilt? Oavsett vilket sätt du väljer får du personlig kost- och träningsrådgivning av välutbildad och erfaren kostrådgivare/personlig tränare.

Kom i form-kurs för kvinnor

Kursen har fokus på viktminskning men passar även dig som vill komma igång igen efter ett längre träningsuppehåll. I sluten grupp tränar vi enkel och rolig gruppträning 2 gånger per i veckan, bland annat populära cirkelträningen Easyline och effektiv spinning. Du får också ett personligt anpassat styrkeprogram i motiverande utrustning. Vid ett par tillfällen under kursen erbjuds du inspirerande föredrag om kost, träning och hälsa. Dessutom ingår konditionsträning med inriktning på fettförbränning, kroppsanalys i Bodpod och konditionstest samt effektivt kostprogram med färdiga menyer och recept som ger dig snabba resultat.

Kursstart Inget nytt kursdatum är satt än, men anmäl gärna intresse! Vill du komma igång nu rekommenderar vi Individuell viktminskning med PT. Läs mer om det här bredvid.

Plats Hälsomagasinet i hamnen

Pris 2 795 kr (medlem 1 795 kr)

Våra 8-veckors kurser är mycket populära. Vill du försäkra dig om en plats till nästa kursstart? Anmäl ditt intresse redan nu!

Individuell viktminskning med PT

Vill du gå ned i vikt på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt? Med hjälp av naturlig, hälsosam mat i rätt proportioner som får dig att må bra och effektiv träning når du din idealvikt.

Upplägg Personlig kost- och träningsrådgivning under 8 veckor.

Pris 3500 kr inkl två Bodpodmätningar

Vill du komma igång redan idag? Kontakta vår reception för bokning av startdatum, tel 0155-28 52 00.

Kurser för dig som vill förbättra din bålstabilitet

Bli stark – inifrån och ut! En stark core är förutsättningen för god hållning, effektivare träning och bra investering för att bli av med ryggbesvär. Vår naprapat och certifierad Mammamage-tränare Evelina Ekenstierna erbjuder två kurser där du med individuell vägledning varvat med teori får förståelse för och lär dig aktivera din inre bålmuskulatur på rätt sätt.

Kursen MammaMage

Återträna din bålstabilitet efter graviditet i liten grupp med fokus på de djupa magmusklerna, bäckenbottenmusklerna och andningen. Du får individuell vägledning i varje övning efter dina behov och förutsättningar. Vi varvar teori och med träning. Bebisar är självklart välkomna!

Kursstart I vår evenemangskalender ser du nästkommande kursstart. Om vi inte har lagt ut datum för kursstart, kontakt oss gärna och anmäl ditt intresse så meddelar vi dig så snart datumet är satt.

Här hittar du vår evenemangskalender

Plats Hälsomagasinet i hamnen

Tillfällen 4 gånger à 45 minuter

Pris Medlem eller patient till Evelina 1 200 kr. Ej medlem 1 320 kr

Kursen Magstark

En kurs för dig som vill förbättra din kroppshållning, bli av med ryggont
och få ut mer av din träning!

Kursen passar både män och kvinnor och fokuserar på träning av coremuskulaturen. En bra bålstabilitet är förutsättningen för god rygghälsa, bra kroppshållning och minskad ”putmage”. Vi varvar teori och träning i grupp med individuell vägledning i varje övning.

Kursstart I vår evenemangskalender ser du nästkommande kursstart. Om vi inte lagt ut datum för kursstart, kontakt oss gärna och anmäl ditt intresse så meddelar vi dig så snart datumet är satt.

Här hittar du vår evenemangskalender

Plats Hälsomagasinet i hamnen

Tillfällen 4 gånger à 45 minuter

Pris Medlem eller patient till Evelina 1 200 kr. Ej medlem 1 320 kr

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis