Glädje och en härlig gemenskap!

Det ska vara roligt att röra på sig! Det är vår målsättning med våra barn- och ungdomsgrupper. Vi vill lära barnen tidigt att förknippa fysisk aktivitet med något lekfullt och positivt. Vi rör oss till musik och alla kan hänga med. Varje termin avslutas men en sprakande dansshow där barnen får visa upp allt de lärt sig under terminen! Här är alla stjärnor!

Funkykidz

Funkykidz 2–3 år – Släpp loss och ha kul med mamma eller pappa!

Det här är 40 minuters dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma eller pappa. Idén är enkel – till härlig musik skall vi ha en rolig stund tillsammans. Vi startar med samling och dansar sedan till både traditionell barnmusik blandat med pop. Vi utgår från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna. Vi busar mycket och när man är 2-3 år finns inga krav på prestation. När musiken sätts på vill kroppen instinktivt röra på sig. Kurstid 40 min/gång. En förälder dansar till­sammans med barnet under hela lektionen.

Funkykidz 4–5 år – Här är alla stjärnor!

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor. Kurstid 45 min/gång.

Funkykidz 6–8 år – Stans coolaste dansskola!

Till den senaste musiken och med de coolaste rörelserna har vi kul tillsammans. Vi hämtar inspiration från street­­dance och showdans och ser till att barndans för alltid blir skoj och med glimten i ögat. Kurstid 45 min/gång.

Born to Move

Självförtroende och glädje genom rörelse!

Barn behöver en aktiv vardag, gärna ute i skogen eller på lekplatsen. Samtidigt vet vi idag att många barn sitter stilla för mycket och ges inte möjligheten att vara fysiskt aktiva. Den huvudsakliga målsättningen med vår barnträning är att barnen har roligt och får uppleva en positiv känsla av rörelse och aktivitet, vilket vi tror i sin tur leder till fortsatt glädje och lust att röra på sig.  Det är precis det vi vill att de barn som går på Born to Move ska få uppleva, att rörelse innebär något positivt och kul.

Dessutom vet vi att barn som rör på sig tränar sin motorik, kroppskontroll, får bättre självförtroende och en positiv självbild. Våra barnträningskurser innehåller inga tävlingsmoment och både flickor och pojkar är välkomna att delta. Genom att låta barn uppleva glädjen att röra på sig redan när de är små, ger du dem möjlighet att främja och befästa positiva fysiska vanor. Kurstid 4-8 år 45 min/gång.

Bliss

Bliss Street 8–13 år

Be a dancer, be a friend, be you!
Bliss är en dansskola för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Bliss Street är streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown, Rihanna och Neyo. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet. Inloggning får du vid kursstart. Kurstid alla grupper 55 min/gång.

Bliss Disco 8–10 år

Be a dancer, be a friend, be you!
Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna. Kurstid 55 min/gång.

Dance

Dance

Dance är dansklassen där vi blandar olika dansstilar. Passar dig som tycker om att dansa, oavsett tidigare erfarenhet. Kurstid 55 min/gång.

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis