Glädje och en härlig gemenskap!

Det ska vara roligt att röra på sig! Det är vår målsättning med våra barn- och ungdomsgrupper. Vi vill lära barnen tidigt att förknippa fysisk aktivitet med något lekfullt och positivt. Vi rör oss till musik och alla kan hänga med.

Här är alla stjärnor!

GRUPPER VÅREN 2022

LÖRDAG

Kl 09.00 Born to Move 2-3 år
Kl 10.00 Born to Move 4-5 år
Kl 11.00 Born to Move 6-8 år

SÖNDAG

Kl 13.30 Dance Mix 9-12 år
Kl 14.30 Dance Mix 13-15 år
Kl 15.30 Dance Mix 16-18 år

Du som dansat hösten 2021 har förtur till vårens grupper. Vi startar v 4 och dansar vid 10 tillfällen, med uppehåll för sportlov v 8.

Har du frågor?

Maila gärna vår reception här.

Barngrupper 2-8 år

Självförtroende och glädje genom rörelse!

Barn behöver en aktiv vardag, gärna ute i skogen eller på lekplatsen. Samtidigt vet vi idag att många barn sitter stilla för mycket och ges inte möjligheten att vara fysiskt aktiva. Den huvudsakliga målsättningen med vår barnträning är att barnen har roligt och får uppleva en positiv känsla av rörelse och aktivitet, vilket vi tror i sin tur leder till fortsatt glädje och lust att röra på sig.  Det är precis det vi vill att de barn som går på Born to Move ska få uppleva, att rörelse innebär något positivt och kul.

Dessutom vet vi att barn som rör på sig tränar sin motorik, kroppskontroll, får bättre självförtroende och en positiv självbild. Våra barnträningskurser innehåller inga tävlingsmoment och både flickor och pojkar är välkomna att delta. Genom att låta barn uppleva glädjen att röra på sig redan när de är små, ger du dem möjlighet att främja och befästa positiva fysiska vanor.

Dance Mix

Dance – för dig som älskar att dansa!

Här hittar du glädjen i dansen och kanske även nya vänner! Vi erbjuder dansgrupper för åldrarna 9-18 år. Våra ledare anpassar upplägg och koreografi efter gruppens åldersindelning och ser till att ge både massor av inspiration och rörelseglädje men också lite utmaningar. Även om du inte dansat tidigare ser din dansledare till att du hänger med, alla är välkomna!

Information om våra barn- och ungdomsgrupper

Kursavgift 1 250 kr/termin. Avgiften gäller för 10 tillfällen. Varje tillfälle är 45-55 minuter.

En förälder tränar gratis på vår anläggning i hamnen under tiden barnet dansar.

Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta oss, tfn 0155-28 52 00.

Information om avbokning och återbetalning

Om du ångrar din anmälan skall avbokning ske 1 vecka innan kursstart för att hela summan ska betalas tillbaka. Avbokning ska göras personligen i vår reception i hamnen eller via mail reception@halsomagasinet.se

Vill barnet prova en gång betalas ändå hela avgiften in, om barnet sedan inte vill fortsätta sägs platsen upp innan det andra danstillfället. Då återbetalas kursavgiften exklusive 200 kr för administration och första tillfället.

Återbetalning av kursavgiften efter andra kurstillfället sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Ej avbokad plats innebär full kursbetalning. Detta utifrån betalningsrutinerna för Les Mills Born To Move.

Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta oss, tfn 0155-28 52 00.