Glädje och en härlig gemenskap!

Det ska vara roligt att röra på sig! Det är vår målsättning med våra barn- och ungdomsgrupper. Vi vill lära barnen tidigt att förknippa fysisk aktivitet med något lekfullt och positivt. Vi rör oss till musik och alla kan hänga med. Varje termin avslutas men en sprakande dansshow där barnen får visa upp allt de lärt sig under terminen! Här är alla stjärnor!

Barngrupper 2-8 år

Självförtroende och glädje genom rörelse!

Barn behöver en aktiv vardag, gärna ute i skogen eller på lekplatsen. Samtidigt vet vi idag att många barn sitter stilla för mycket och ges inte möjligheten att vara fysiskt aktiva. Den huvudsakliga målsättningen med vår barnträning är att barnen har roligt och får uppleva en positiv känsla av rörelse och aktivitet, vilket vi tror i sin tur leder till fortsatt glädje och lust att röra på sig.  Det är precis det vi vill att de barn som går på Born to Move ska få uppleva, att rörelse innebär något positivt och kul.

Dessutom vet vi att barn som rör på sig tränar sin motorik, kroppskontroll, får bättre självförtroende och en positiv självbild. Våra barnträningskurser innehåller inga tävlingsmoment och både flickor och pojkar är välkomna att delta. Genom att låta barn uppleva glädjen att röra på sig redan när de är små, ger du dem möjlighet att främja och befästa positiva fysiska vanor.

Dance – Street och Mix

Dance – för dig som älskar att dansa!

Här hittar du glädjen i dansen och kanske även nya vänner! Vi erbjuder dansgrupper med olika inriktningar, Mix och Street, för åldrarna 8-17 år. Våra ledare anpassar upplägg och koreografi efter gruppens åldersindelning och ser till att ge både massor av inspiration och rörelseglädje men också lite utmaningar. Även om du inte dansat tidigare ser din dansledare till att du hänger med, alla är välkomna!

DANCE STREET – hitta din inre artist!
Vår strävan att stärka din självkänsla genom dansens olika uttrycksformer – känsla, teknik, utstrålning och gemenskap! Vi vill att alla som dansar hos ska få möjligheten att utveckla sitt artisteri. Med den senaste musiken, engagerade instruktörer och varierande koreografier har vi roligt tillsammans.
Välkommen att dansa med oss!

Hälsomagasinets koncept- & samarbetspartners

Diplomerade av Prodis