MyWellness – träning var du än är!

Vi lever i en digital värld där vi alltid är online. Utvecklingen har också förändrat hur vi upplever vår träning idag. MyWellness är en plattform som gör det möjligt för dig att komma åt och planera dina träningsaktiviteter, få motivation och inspiration till träning var du än befinner dig. Du kan också dela de aktiviteter du har genomfört på dina sociala nätverk och komma åt dina aktiviteter från populära träningsappar, som till exempel RunKeeper, MapMyFitness, Myfitnesspal, Fitbit, POLAR, STRAVA, SWIMTAG och Withings med flera.

Träningen förvandlas nu till en ännu mer komplett upplevelse eftersom fler verktyg nu finns tillgängliga för dig. Du har kontakt med din tränare som kan följa dina framsteg, du kan delta i utmaningar och hantera träningsprogram som tilldelats dig.

MyWellness kommer att ge dig en ny personlig träningsupplevelse!

MYWELLNESS CLOUD – Det unika träningsverktyget!

MyWellness Cloud är den webbaserade plattformen där du som medlem har tillgång till all din träningsdata. Plattformen är ett unikt träningsverktyg där all träning och alla aktiviteter, både inomhus och utomhus samlas och där dina hälsovärden och träningsprogram finns tillgängliga.

Du loggar enkelt in på ditt konto på datorn, surfplattan eller via vår egna app på din smartphone (iPhone och Android).

Din egen tag – checkar in och lagrar din träning!

Din personliga tag är ett smidigt alternativ till den traditionella träningsdagboken. Den lagrar oändliga mängder data, inklusive ditt träningsprogram och din hälsobakgrund. Tagen förinställer till och med maskinen åt dig! Din tag lagrar och visar alla övningar du någonsin har genomfört och vägleder dig genom varje träningspass till rätt övning och maskin.

Med din tag checkar du även in på våra anläggningar under alla öppettider – både i hamnen och i city.