Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ÖPPET HUS 9-10 SEPTEMBER 2019

9 september, 2019 - 10 september, 2019

9-10 september kl 16.00-20.00 bjuder vi in till Öppet Hus hos oss på vår anläggning i hamnen. Vi välkomnar dig som är nyfiken på träning och vill titta förbi och se hur vi har det.

EXKLUSIVT ÖPPET-HUS ERBJUDANDE, VÄRDE 2845 KR!
Passa på att bli medlem under öppet hus och vi bjuder på PT-Intro, medlemsavgiften och ett värdekort på 850 kr (som du kan nyttja till t ex PT, kostrådgivning, workshops och kurser). Erbjudandet gäller vid tecknande av årsmedlemskap och kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

GRUPPTRÄNING
Packa med träningskläderna om du vill prova ett gruppträningspass utan kostnad. Vi erbjuder ett brett utbud av träningsformer där du kan välja och vraka och hitta det som passar just dig. Här hittar du vår gruppträning. Ring 0155-28 52 00 för att boka din plats.

SUCCÉN FORTSÄTTER! BIOCIRCUIT – VÅR UNIKA CIRKELTRÄNING!
Vi visar gärna vår nya cirkelträningsutrustning BIOCIRCUIT där du tränar kondition och styrka på bara 30 minuter – helt anpassat efter dina individuella förutsättningar och mål. Ett utmärkt alternativ för dig som vill ha enkel och effektiv träning på kort tid.

TRÄFFA VÅRA TRÄNARE OCH TERAPEUTER
Vårt PT-team finns på plats för att visa dig runt och ge dig råd om vilken träning som passar dig bäst. Byt några ord med våra professionella terapeuter och få mer information om hur vi kan hjälpa dig att optimera din hälsa.

Informera gärna nära och kära som du tror skulle finna ett värde i att komma förbi oss dessa kvällar. Vi laddar kaffebryggaren och ser fram emot att få träffas!

VARMT VÄLKOMNA!

Detaljer

Start:
9 september, 2019
Slutar:
10 september, 2019

Plats

Hamnen
Östra Längdgatan 1
Nyköping,